21/04/2021

Zaterdag 8 mei, de dag vóór Moederdag, is de dag dat de Lions Club Hoevelaken traditiegetrouw voor de 13e keer de verkoop zou organiseren van de Hollandse Witte Asperge voor het goede doel. Omdat de verkoop niet op traditionele manier door kan gaan, heeft de club een nieuwe manier gevonden om toch de verkoop door te laten gaan.

 

Nieuwe naam en nieuwe aanpak

Vorig jaar kon de traditionele verkoop op De Brink al niet doorgaan wegens Covid. Nog een jaar overslaan was geen optie. “We moeten kijken naar wat wél kan. Dus bedachten we een nieuwe formule in samenwerking met Hartje Hoevelaken, waarbij men thuis kan genieten van een heerlijk aspergediner,” aldus Ineke Sinnema, President van Lions Hoevelaken. Binnen een paar weken stond alles in de startblokken om iedereen te kunnen laten genieten van het witte goud. En bij een nieuwe aanpak hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Lions Asperge Diner.

 

Online bestellen

U kunt dit jaar online een compleet 3-gangen dinerpakket voor twee personen voor slechts 33 euro bestellen op www.lionsaspergediner.nl. Het complete pakket met verse ingrediënten is zorgvuldig samengesteld. Optioneel kunt u ook een bijpassende fles wijn bestellen voor 7 euro.

Klik hier om meteen naar de bestelpagina te gaan!

Het pakket wordt in een gekoelde box bij u thuis afgeleverd op zaterdag 8 mei, binnen een door u gekozen tijdsslot. Uw bestelling kunt u tot en met dinsdag 4 mei 2021 doorgeven via de website.

Doel van de actie

Dit jaar komt de netto-opbrengst ten goede aan Jongerencentrum Blits in Hoevelaken. De doelstelling van Blits is invulling te geven aan het jeugd- en jongerenwerk in Hoevelaken. Dit doen zij door de jeugd en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar gelegenheid en activiteiten te bieden om zich verder te ontwikkelen.

“De leden van Lions Hoevelaken zullen zelf de 150 pakketten bezorgen in Hoevelaken en omgeving, maken we gelijk een gezellig praatje op afstand,” vertelt clublid Victor Schippers.