06/06/2022

Hoevelaken: De Lions Asperges Diner actie voor 2022 van begin mei is weer zeer geslaagd! In het totaal zijn er een kleine 200 pakketten met een complete aspergemaal voor 2 personen verkocht en vele afnemers hebben hun waardering laten horen over de voortreffelijke kwaliteit en samenstelling.

De opbrengst van de actie is dit jaar bestemd voor twee bijzondere doelen: Een bijdrage voor de aankoop van een duo-fiets voor Het Gastenhuis in Hoevelaken waarmee gasten met hun begeleiders straks leuke fietstochten kunnen maken door Hoevelaken en omgeving en een bijdrage voor de Zwerfafval Brigade in Hoevelaken ter ondersteuning van hun nieuwe educatieve programma voor de basisscholen in Hoevelaken. Voor de duo-fiets komt € 2.400 beschikbaar en inclusief deze bijdrage lijkt de aanschaf binnenkort te realiseren. Voor de Zwerfafval brigade is een bedrag van € 500 beschikbaar voor het opzetten van het educatieve programma. 

Op een gezellige bijeenkomst in Het Gastenhuis in het nieuwe Woonpark Hoevelaken heeft Ineke Sinnema, President van Lionsclub Hoevelaken, de cheques overhandigd aan de beheerders van Het Gastenhuis Frank Geerlings en Jet Brokke en de coördinator van de Zwerfafval Brigade Hoevelaken Bianca ter Rahé.

De Lionsclub Hoevelaken dankt alle lokale ondernemers voor hun geweldige ondersteuning dat heeft bijgedragen aan het succes van deze actie. In het bijzonder Supermarkt Jumbo, Slijterij Mitra Hoevelaken, Traiteur/Slagerij Steltenpool en Brood/Banketbakkerij Toebast.